Konferanser vi er på høsten 2012

Rotor stengte dørene sommeren 2014.

Lyst til å se foredraget «En generasjon drittunger»? Denne høsten blir utvilsomt travel for Rotor og undertegnede. Jeg er booket inn til å holde foredrag hos mange spennende bedrifter, og på mange spennende arrangementer. Mange tar kontakt for å høre hvor det er mulig å se meg holde foredrag. Det er spesielt to arrangementer jeg vil fremheve denne høsten.

Moderne ledere

På Norefjell arrangeres konferansen Moderne ledere 14. – 16. september. Arrangementets lineup av foredragsholdere er rett og slett utrolig solid. Legg til flotte omgivelser på Norefjell, så er alt duket for en strålende konferanseopplevelse. Les mer om konferansen, og meld deg på.

Assessio Summit #11

Konferansen handler om mange ulike sider av lederskap. I fjor var det omlag 500 deltagere tilstede på konferansen. Det hele finner sted i Stockholm den 19. og 20. september. Jeg holder en utvidet versjon av foredraget (ca 1 time) torsdag 20. september. Les mer om Assessio Summit.

Rotor stengte dørene sommeren 2014.

Tags: