Se foredraget «En generasjon drittunger»

Rotor stengte dørene sommeren 2014.

Generasjon Y har vokst opp med teknologi overalt rundt seg. Nå er de på full vei ut i arbeidslivet, og de stiller høye krav. Ungdommen blir omtalt som late og arrogante. Merkelapper som «curlingbarna» og «glasurgenerasjonen» blir hyppig brukt. Men er det virkelig slik?

Tidligere denne måneden holdt jeg en forkortet versjon av foredraget på konferansen Mobile Trender i Oslo. Omlag 600 personer var tilstede, og tilbakemeldingene i etterkant var strålende. Foredraget ble spilt inn, og nå er det endelig publisert på Youtube. Her kan du se foredraget i sin helhet.

Lyst til å booke et foredrag med meg? Ta kontakt!

Bakgrunn for foredraget

Siden høsten 2011 har jeg reist rundt over hele landet for å holde foredraget «En generasjon drittunger». Temaet har vært mulighetene den kommende generasjonen (av mange kalt generasjon Y) byr på, hvilke utfordringer de gir næringslivet, og på hvilke måter næringslivet må tenke nytt. Den neste generasjonen arbeidstagere kan bli en kjemperessurs, dersom norske arbeidsgivere klarer å bruke dem.

Foredraget har fått vanvittig gode tilbakemeldinger fra et bredt spekter bedrifter og organisasjoner. Siden første presentasjon høsten 2011 har jeg besøkt Orkla, Veidekke, Egon og SINTEF, for å nevne noen få. I tillegg har jeg besøkt Personalforum og Personalkonferansen for offentlig sektor i regi av HR Norge. Alt fra HR-direktører og kommunikasjonsdirektører til butikkledere og kjøkkensjefer har sett foredraget.

Rotor stengte dørene sommeren 2014.

Tags: ,